с. Дъбравата, махала Нишовци - община Ябланица - област Ловеч

Телефон за резервация: +359 889 999 887

Къде е?

Къща за гости Дъбравата се намира в централната част на северна България в село Дъбравата махала Нишовци Само на един час път от София /90км./по магистрала Хемус и още 8 км от гр. Ябланица към гр.Роман Точно по средата на пътя се намира път построен по Европейските програми ,който ще ви отведе пред вратата на къщата. Махала Нишовци е извън селото има само осем къщи ,малък ручей, стара чешма и красивата природа на Предбалкана.
 

Какво предлага ?

Къща за гости Дъбравата е новопостроена къща /септември 2015 г/ в старинен стил и предразполага ползотворна почивка без да липсват удобствата на градската среда.На първият етаж има от напълно оборудвана кухня/печка,газови котлони ,две .фурни,микровълнова фурна, два хладилника , сокмашина, кафемашина, тостер , миксер ,както и всичките необходими принадлежности-вилици,лъжици,чинии и т.н./ и зала  с обособен кът за хранене /6 маси с по 6 стола /,кът за отдих с мека мебел и почивка пред камината ,телевизор , музика, тенис маса , дартс,шах, табла ,детски кът с интересни играчки и забавления за най-малките. Залата  е едно помещение ,което е изключително подходящо и удобно за провеждането на семейни тържества, партита и  семинари /при необходимост мебелите могат лесно да бъдат размесвани и добавяни/.
На двата етажа има веранди с всичко необходимо за забавление  и приготвяне вкусна храна на барбекю.
Къщата разполага с десет стаи.Осем двойни стаи със съмостояелни санитарни възли  и две  стаи с общ .Четири от тях са спални с двойно легло 164/200  и четири са с по две самостоятелни легла с размери 114/200/малка спалня/  и 82/200 , Общо могат да бъдат настанени 20 души.Във всяка стая има възможност за допълнително легло.Всички стаи разполагат със самостоятелни бани и тоалетни.Къщата се отоплява с парно на пелети  и изполваме слънчеви колектори за топлата вода.
 От чардаците разположени на вторият етаж и спалните може да се наслаждавате на красивата природа , чист въздух и любимото питие.
Ако обичате да четете книги може да ги намерите в малката библиотека на третият етаж ,При необходимост може да използвате Wi Fi  и компютър.
Дворът е обширен с много овощни дървета ,единадесет ореха ,лози и ливада. Има обособени места за барбекю, огнище ,басейн и места за отдих .
Може да се разходите до близките три язовира за да ловите риба или да купите от  рибовъдното стопанство прясна пъстърва.
Предлагаме на гостите приготвяне на храна по поръчка , както и възможността за закупуването на пресни месни продукти: яйца,мляко , кисело мляко,мед,билки и други.
Домашните любимци са добре дошли.
 

Цени:

500лв- цялата къща-20 души /допълнителни легла 15лв ,за деца до 10г безплатно/
100лв -апартамент  /допълнителни легла 15лв ,за деца до 10г безплатно/
50 лв  -стая /допълнителни легла 15лв ,за деца до 10г безплатно/
25 лв - легло 
 
Условия за наемане на къщата 
 

1. При наемане на къщата се внася  депозит в размер на  50% от услугата ,който трябва да се внесе по банкова сметка  

ЕТ Генадий Петков -Генадий Сергеев Петков
IBAN -BG89UNCR7000 1522 2402 26
BIC-UNCRBGSF

останалите 50% при настаняване

Резервацията се потвърждава след получаване на депозита по банковата сметка .

При отказ от резервацията ,депозита не се връща .

Депозитът се връща при анулиране на резервацията от наша страна .

2.Настаняването става след 14 часа ,освобождаването 12часа  ,ако няма следващо настаняване  до края на деня

3.При настаняването задължително се попълва формуляр 

3.Пушенето в къщата е ЗАБРАНЕНО! .Използвайте определените за целта места.

4.Всички нанесени щети се заплащат преди освобождаване .

БЪРЗА РЕЗЕРВАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА

Къщата се намира в центъра на северна България. В полите на Предбалкана, близо да хижа Драгоица. Къщата е само на един час път от София.

КОНТАКТИ